Contact Pagina Principala

Roti de curea

roti de curea

Roti de curea

Firma noastra va ofera roti de curele de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. Daca doriti achizitia unor astfel de produse, dati click aici.

Sistmele de roti de curea sunt esentiale in cadrul transmisiilor moderne. Astazi, cand beneficiem din ce in ce mai mult de transmisii pe curea care transmit puteri mari pe diametre mici, alegerea unor roti de curea de calitate este esentiala oricarei industrii. Alegand modele de roti de curea de calitate nesatisfacatoare, dar la preturi foarte mici, veti spune ca faceti o afacere alegand niste roti de curea pe care sa le tratati ca pe consumabile, dar, dupa ce veti face calcul aferent, veti descoperi ca pierderile avute ar fi justificat pe deplin investitia in roti de curea de calitate. Clasice, profil inalt, trapezoidale inguste sau trapezoidale largi, nui avem sistemele de roti de curea potrivite perfect nevoilor dumneavoastra.

Putem sa va oferim roti de curea in diverse dimensiuni, pentru necesitatile dumneavoastra. Astfel, puteti beneficia de roti pentru curele dintate cu pas metric tip 3M, 5M, 8M, 14M, T2,5, T5, T10... Se pot livra roti de curea atat cu alezaj neprelucrat la interior cat si cu alezaj pentru bucsa conica. La fel, pot fi disponibile roti de curea pentru curele dintate cu pas in toli de tip XL, L, H, XH, XXH, in conditii similare de alezaj. Pentru curele trapezoidale se pot oferi roti de curea Z, A, B, C, D, SPZ, SPA, SPB sau SPC. Sunt disponibile roti de curea pentru 1 pana la 6 randuri, in functie de nevoia dumneavoastra.

Roti de curele

Daca doriti informatii suplimentare despre roti de curea, sau doriti achizitia unor astfel de produse, dati click aici

Afacerea dumneavoastra are nevoie de roti de curele de calitate pentru a progresa! Prin intermediul folosirii unor roti de curele de calitate veti beneficia de un flux continuu de productie, afacerea dumneavoastra industriala putand progresa usor. Curelele sunt sangele unui sistem de transport, iar sistemele de roti de curele sunt inima acestui sistem, si deci al fabricii dumneavoastra. Indiferent ca folositi curele de latimi mici, medii sau mari, sistemele noastre de roti de curele va ofera produsul de care aveti nevoie. Mai mult, va oferim roti de curele din diverse aliaje, pentru necesarul dumneavoastra.

Oferta noastra roti de curele este foarte larga. Pe langa profilurile de alezaj oferite pentru roti de curele, mai punem la dispozitie si roti de curele de diverse dimensiuni. Este bine cunoscut ca se gasesc roti de curele atat in profil diametru normal de la sub 50 mm la peste 1000 mm, cat si cu fulii in diverse standarde. Achizitionand roti de curele de la furnizori de succes, calitatea va fi garantata, productivitatea muncii maxima, si profitul garantat. Alegeti cele mai bune roti de curele de pe piata, si nu veti regreta.

Daca doriti informatii suplimentare despre roti de curele, sau doriti achizitia unor astfel de produse, dati click aici

Curele Industriale Curele de transmisie motoare electrice Motoare reductoare Roti de curele

roti de curea
roti de curele