Contact Pagina Principala

curele industriale

curele industriale

curele industriale

Firma noastra va ofera curele industriale de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. Daca doriti achizitia unor astfel de produse, dati click aici.

Industria are nevoie de curele industriale pentru a functiona la capacitate maxima. Exista curele industriale late, inguste si incrucisate, pentru diverse transporturi precum industria alimentara sau tipografica. La fel, sunt disponibile curele industriale si benzi transportoare din PVC, poliuretan elastomer etc. care se folosesc in diferite industrii pentru transport. Va oferim cea mai mare varietate de curele industriale disponibile pe piata romaneasca - pentru orice industrie!

Dispunem si de o serie de curele industriale pentru transport de miscare, precum curele industriale trapezoidale clasice, cu flancuri concave si colturi rotunjite. La fel, dispunem de curele industriale hexagonale, pentru transmisii gen serpentina cu rulare pe ambele fete. Mai departe, din seria de curele industriale, oferta nu se opreste aici - sunt disponibile curele industriale trapezoidale multiple, adica curele trapezoidale legate intre ele printr-o banda. Prin alegerea acestor modele de curele industriale, alegeti o solutie pentru a elimina vibratiile si sarirea curelei de pe fulie. Mai departe, va putem oferi curele industriale sincrone clasice reprezintand o alternativa economica ce nu necesita intretinerea, folosita in locul transmisiilor prin lant sau prin angrenaje. Alte modele oferite de noi sunt curele industriale poli V, cu nervuri longitudinale folosite pentru turatii ridicate si diametre mici de fulie si curele industriale dintate cu pas in toli pentru costuri reduse.

Daca doriti informatii suplimentare despre curele industriale, sau doriti achizitia unor astfel de produse, dati click aici

Curele Industriale Curele de transmisie motoare electrice Motoare reductoare Roti de curele

curele industriale